Erasmus+ Yabancı Dil Sınavı ve AGNO Puanları

Erasmus+ için yapılan başvuruların ve yapılan yabancı dil sınavının geçici puan değerlendirmesi tamamlanmıştır. Bu sebeple aşağıdaki hususların dikkate alınması gerekmektedir;

• Puan hesabı yapılırken dil puanının %50'si ve AGNO'nun %50'si alınarak toplam puan elde edilmiştir.
  • Puanlara itirazı olan öğrencilerimizin 02.04.2018 tarihi mesai saati bitimine kadar yazılı dilekçe ile Erasmus Ofisine başvurmaları gerekmektedir.
  • Öğrencilerin yaptığı tercihler göz önüne alınarak  yerleştirmeler yapılacaktır.
  • Lisans / Ön Lisans öğrencilerinden AGNO'su 2.20'den ve Yüksek Lisans / Doktora öğrencilerinden AGNO'su 2.50'den düşük olanların yerleştirme işlemleri yapılmayacaktır.
  • Daha önce Erasmus+ hareketliliğinden faydalanan öğrencilerden 10 puan kesilmiştir.
  • Hem Öğrenim hem de Staj için başvuran öğrencilerden tercih ettikleri hareketlilikte 10 puan kesilmiştir.
  • Yerleştirme sonuçları 04.04.2018 tarihinde üniversitenin web sayfasından ve Erasmus web sayfasından ilan edilecektir.

Öğrenim Hareketliliği Puanları İçin Tıklayınız

Staj Hareketliliği Puanları İçin Tıklayınız