2018-2019 AKADEMİK YILI ERASMUS+ PROGRAMI

PERSONEL HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU İLANI

Hareketlilikle İlgili Genel Hususlar

• Ders Verme Hareketliliğine öğretim üyeleri ve öğretim görevlileri başvuruda bulunabilir. Eğitim Alma Hareketliliğine ise araştırma görevlileri ve idari personel başvuruda bulunabilir.
  • Ders Verme Hareketliliği için 9 kişiye, Eğitim Alma Hareketliliği için ise 5 kişiye hibe sağlanabilecektir. Faaliyet süresi en az 2 iş günü ve en fazla 4 iş günüdür.
  • Başvurular 06-21 Aralık 2018 tarihlerinde online yapılacaktır. Başvuru yapabilmek için This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. uzantılı e-mail adresi ile oturum açılması gerekmektedir.
  • Akademik personel için Yabancı Dil Sınavı yapılmayacaktır. İdari personel için ise 25.12.2018 tarihinde dil sınavı yapılacaktır.
  • Ders Verme Hareketliliğine seçilen personelimiz sadece anlaşmamızın olduğu üniversitelerde kendi alanlarında hareketlilik gerçekleştirebilir. Eğitim Alma Hareketliliğine seçilen personelimiz ise anlaşmamızın olduğu üniversitelerde kendi alanlarında hareketlilik gerçekleştirebilecekleri gibi, anlaşmamızın olmadığı program ülkelerindeki herhangi bir üniversite/kuruluş/işletme vb yerlerde de kendi alanlarında hareketlilik gerçekleştirebilirler. Anlaşmamızın olduğu üniversitelerin listesine ulaşmak için tıklayınız.
  • Hareketliliğe seçilen personele günlük hibe ve yol harcırahı verilmesi esastır. 2018 Sözleşme Döneminden itibaren verilecek olan hibe miktarı ve yol harcırahı için tıklayınız.

PERSONEL DERS VERME HAREKETLİLİĞİ İLAN METNİ VE ONLİNE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

PERSONEL EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ İLAN METNİ VE ONLİNE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ