İİBF'de Erasmus Tanıtım Semineri Düzenlendi

07.11.2023 02:17
Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Tanıtım, Değişim Programları ve Uluslararası İlişkiler Komisyonu tarafından Erasmus Tanıtım Semineri düzenlendi. Arş. Gör. Sıddıka Öztekin koordinatörlüğünde düzenlenen seminere Erasmus Kurum Koordinatörümüz Öğr. Gör. Yahya Adanır konuşmacı olarak katıldı. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Zeliha Tekin ve fakültenin diğer öğretim elemanlarının da katılım gösterdiği seminere İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerinin yanı sıra bir çok farklı fakülte ve yüksekokuldan bir çok öğrenci de dinleyici olarak katıldı.

Seminerde öğrencilere Erasmus Programı, Türkiye'de ve Muş Alparslan Üniversitesinde Erasmus Programının uygulanması, başvuru şartları, değerlendirme kriterleri, ödenecek hibeler, başvuru tarihleri vb birçok konu hakkında bilgiler verildi.

Seminer sonunda yapılan online yarışmada dereceye giren ilk 2 öğrenciye çeşitli hediyeler verildi. Ayrıca seminer sonunda Kurum Koordinatörümüz Yahya Adanır'a Doç. Dr. Zeliha Tekin tarafından Teşekkür Belgesi takdim edildi.