Eğitim Fakültesinde Erasmus Tanıtım Semineri Düzenledik

09.11.2023 12:11
Üniversitemizin uluslararasılaşma çabaları çerçevesinde 08 Kasım 2023 tarihinde Eğitim Fakültesi Erasmus Bölüm Koordinatörleri ve öğrencilere yönelik bir bilgilendirme toplantısı yaptık. HBV 204 dersliklerinde gerçekleşen toplantıya Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Bayram Arıcı, Erasmus Fakülte Koordinatörü Dr.Öğretim Üyesi Veysel Emir Eke, bölüm Erasmus koordinatörleri ve farklı bölümlerden öğrenciler katıldı.

Erasmus Kurum Koordinatörümüz Öğr. Gör. Yahya Adanır tarafından yapılan sunumda öncelikle genel olarak Erasmus Programı ve üniversitemizin bu program kapsamındaki faaliyetleri hakkında bilgiler verildi. Daha sonra Eğitim Fakültesinin 2009 yılından bu yana Erasmus Programı faaliyetleri hakkında bilgilerin verildiği sunumda, son olarak programdan faydalanmak isteyen öğrencilerin seçim kriterleri, seçildikten sonra neler yapmaları gerektiği konularında bilgiler verildi. Daha önce Erasmus Programından faydalanmış olan öğrencilerin tecrübelerini paylaştığı seminerin ardından soru-cevap faslına geçildi.

Soru-cevap faslının ardından toplantıdaki sunumlar ile ilgili online bir yarışma yapıldı ve yarışmada birinci olan öğrenciye Erasmus Ofisimizce çeşitli hediyeler verildi.