Erasmus Bilgilendirme için Fen Edebiyat Fakültesindeydik

10.12.2023 17:13
Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi tarafından “Uluslararası Dış Paydaş İlişkilerinin Geliştirilmesi” adlı bir seminer düzenlendi. 05.12.2023 tarihinde Aziz Sancar Derslikleri 106 nolu sınıfta Dr. Öğrt. Üyesi Yunus Anter koordinatörlüğünde düzenlenen seminere Erasmus Kurum Koordinatörümüz Öğr. Gör. Yahya Adanır konuşmacı olarak katıldı. Fen Edebiyat Fakültesi Erasmus Fakülte Koordinatörü Dr. Öğrt. Üyesi Mahmut Akar ve fakültenin diğer öğretim elemanlarının da katılım gösterdiği seminere Fen Edebiyat Fakültesinden birçok öğrenci dinleyici olarak katıldı.

Seminerde öğrencilere Erasmus Programı, Türkiye'de ve Muş Alparslan Üniversitesinde Erasmus Programının uygulanması, başvuru şartları, değerlendirme kriterleri, ödenecek hibeler, başvuru tarihleri, Fen Edebiyat Fakültesinin 2009 yılından bu yana Erasmus Programı faaliyetleri vb. birçok konu hakkında bilgiler verildi.

Seminer sonunda yapılan online yarışmada dereceye giren bir öğrenciye Erasmus Ofisi tarafından çeşitli hediyeler verildi.