Erasmus'a Katılacak Öğrencilere Yönelik Oryantasyon Toplantısı

07.05.2024 00:55
Erasmus Hareketliliğine Hak Kazanan Öğrencilerimize Yönelik Oryantasyon Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz Erasmus+ Kurum Koordinatörlüğü tarafından 2024-2025 akademik yılı öğrenci öğrenim ve 2024 yılı yaz stajı için Erasmus+ Programı’ndan faydalanmaya hak kazanan öğrencilerimize yönelik bir oryantasyon toplantısı yapıldı.

Kongre ve Kültür Merkezi D Salonundaki toplantıya Erasmus+ Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Yahya ADANIR ve Erasmus+ Ofis Sorumlusu Öğr. Gör.  Songül ÇİFÇİ ile hareketliliğe hak kazanan öğrenciler katıldı.

Toplantıda değişim faaliyetine katılmaya hak kazanan öğrencilerimize bu aşamadan sonra onları ne tür işlemlerin beklediği, faaliyetten önce ve sonra hangi belgeleri hazırlamaları gerektiği, yurt dışında karşılaşabilecekleri durumlar karşısında nasıl hareket edebilecekleri vb. konularda sunumlar yapıldı.

Toplantı, soru-cevap faslının ardından sona erdi.