KA131 Proje Yönetimi Toplantısına Katılım Sağladık

08.11.2022 08:05
Türkiye Ulusal Ajansı tarafından Erasmus Ofislerine yönelik 31 Ekim-2 Kasım 2022 tarihlerinde Erasmus+ Yükseköğretim Hareketlilik (KA131) Proje Yönetimi Toplantısı düzenlendi. Türkiye’deki tüm üniversitelerin Erasmus Ofislerinden yaklaşık 400 kişinin katıldığı ve İstanbul Üniversitesi Erasmus Ofisi ev sahipliğinde Prof. Dr. Fuat Sezgin Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda 2021-2027 dönemlerini kapsayan Erasmus Programı ile ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu. Blended Intensive Programme (BIP), Kısa dönem doktora hareketliliği, Erasmus Without Paper (EWP), Online Learning Agreement (OLA), Erasmus Student Identity (ESI) vb programlara ilişkin bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıda ayrıca tüm personel ve öğrenci başvurularının edevlet üzerinden alınması konusundaki güncel gelişmeler ele alındı. Aynı zamanda Erasmus+ Programı’nın dijitalleşme, çevre ve dahil etme öncelikleri doğrultusunda yeni bilgi ve uygulamaların paylaşıldığı toplantıya üniversitemiz adına Erasmus Kurum Koordinatörümüz Öğr. Gör. Yahya Adanır ve Erasmus projelerinden sorumlu Öğr. Gör. Mustafa Yıldırım katıldı.