Filistinli Öğrencilerden Rektörümüze Ziyaret

01.01.2023 21:33
Rektörümüz Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat ERASMUS+ Uluslararası Kredi Hareketliliği Projesi kapsamında Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesinde öğrenim gören Filistinli öğrencileri kabul etti.

ERASMUS+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği kapsamında 2022-2023 güz döneminde üniversitemizde öğrenim gören öğrenciler Erasmus Ofisinden Öğr. Gör. Yılmaz Kılavuz ve Öğr. Gör. Mustafa Yıldırım ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat’ı makamında ziyaret ettiler.

Öğrenimlerini başarı ile tamamlayan Gazze İslam Üniversitesi öğrencileri Mohammad Hamdia ve Shimaa M. Fayyad’a Rektör Polat tarafından sertifikaları takdim edildi. Öğrenciler de Filistin'den getirdikleri hediyeleri Rektör Polat’a takdim ettiler. Ziyaret esnasında Gazze İslam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nasser Ismail Ferhat ile online bir görüşme yapıldı. Görüşmede iki üniversite arasındaki bu iş birliğinden duyulan memnuniyet dile getirildi.