Gürcistanlı Akademisyenleri Misafir Ettik

30.04.2023 03:19
Erasmus Uluslararası Kredi Hareketliliği (ICM) Projesi kapsamında 24-28 Nisan tarihleri arasında Gürcistan Telavi Devlet Üniversitesinden akademisyenleri ağırladık.

Personel Ders Verme Hareketliliği kapsamında üniversitemizde gelen öğretim üyeleri Maka Kochauri, Ketevan Shashviashvili ve Ana Gigauri ilk olarak Erasmus Koordinatörlüğü çalışanları ile bir araya geldiler. Burada Erasmus Kurum Koordinatörü Öğr. Gör. Yahya Adanır ve Erasmus Ofisindeki diğer öğretim elemanları tarafından ağırlanan Gürcistanlı akademisyenler kendilerine sunulan bu imkândan dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Üniversitemizde gerçekleştirecekleri program hakkında bilgi alan ve koordinatörlük çalışanları nezaretinde külliyemizin birimlerinin tanıtıldığı bir yürüyüşe katılan konuklar, daha sonra Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ayça Kartal ve Eğitim Fakültesinin değişik programlarındaki öğretim üyeleri ile bir araya gelerek Gürcistan Eğitim Sistemi ve Gürcistan Telavi Devlet Üniversitesi hakkında bir seminer sundular.

Programın üçüncü gününde ise İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümündeki öğretim elemanları ve öğrencileri ile bir araya gelen konuklar yapılabilecek iş birlikleri konusunda görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaretlerinin son gününde Muş’un tarihi yapılarını ziyaret edip çarşı merkezinde alışveriş yapan konuklar kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı çok duygulandıklarını ifade ederek tüm üniversite camiasına teşekkürlerini dile getirdiler.