Kazakistan'dan Erasmus Kapsamında Ziyaret

20.05.2023 12:47
Erasmus Uluslararası Kredi Hareketliliği (ICM) Projesi kapsamında 15-19 Mayıs tarihleri arasında Kazakistan’da bulunan Karaganda Tıp Üniversitesinden akademisyenleri ağırladık.

Personel Ders Verme Hareketliliği kapsamında üniversitemize gelen Mikrobiyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Antonina Nikolayeva ve Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Madina Ospanova ilk olarak Erasmus Koordinatörlüğü çalışanları ile bir araya gelerek üniversitemizde gerçekleştirecekleri program hakkında bilgi aldılar ve koordinatörlük çalışanları nezaretinde külliyemizin birimlerinin tanıtıldığı bir yürüyüşe katıldılar. Programın diğer günlerinde ise Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümünde ders veren konuklar, ayrıca Eğitim Fakültesi PDR Bölümündeki öğretim üyeleri ile bir araya gelerek yapılabilecek iş birlikleri konusunda görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaretlerinin son gününde katılım sertifikalarını alan ve Muş’un tarihi yapılarını ziyaret edip çarşı merkezinde alışveriş yapan konuklar kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı tüm üniversite camiasına teşekkürlerini dile getirdiler.