Filistin Al-Quds Üniversitesinden Akademik Ziyaret

30.06.2023 02:36

Erasmus Uluslararası Kredi Hareketliliği (ICM) Projesi kapsamında 05-09 Haziran tarihleri arasında Filistin'de bulunan Al-Quds Üniversitesinden akademisyenleri ağırladık.

Personel Ders Verme Hareketliliği kapsamında üniversitemize gelen öğretim üyeleri Ourwa Sabri, Salim Rjoob, Naser Abuelsuod, Jamal Abo Salem ve Ahmad Abdaljawad ilk olarak Erasmus Koordinatörlüğü çalışanları ile bir araya gelerek üniversitemizde gerçekleştirecekleri program hakkında bilgi aldılar ve koordinatörlük çalışanları nezaretinde külliyemizin birimlerinin tanıtıldığı bir yürüyüşe katıldılar. Programın diğer günlerinde ise İslami İlimler Fakültesinde ders veren ve çeşitli programlara katılan konuklar yapılabilecek iş birlikleri konusunda görüş alışverişinde bulundular.