Bosna-Hersek'ten Erasmus Kapsamında Ziyaret

30.07.2023 02:36

Erasmus Uluslararası Kredi Hareketliliği (ICM) Projesi kapsamında 10-14 Temmuz tarihleri arasında Bosna-Hersek’te bulunan Bihac Üniversitesinden akademik ve idari personeli ağırladık.

Personel Ders Verme ve Eğitim Hareketliliği kapsamında üniversitemize gelen öğretim üyeleri Prof. Dr. Fuad Sedic, öğretim görevlisi Mersiha Causevic ve Öğrenci İşleri Daire Başkanı Muamer Sedic ilk olarak Erasmus Koordinatörlüğü çalışanları ile bir araya gelerek üniversitemizde gerçekleştirecekleri program hakkında bilgi aldılar ve koordinatörlük çalışanları nezaretinde külliyemizin birimlerinin tanıtıldığı bir yürüyüşe katıldılar. Programın diğer günlerinde ise İslami İlimler Fakültesinde çeşitli temaslarda bulunan konuklar Dekan Vekili Doç. Dr. Cahit Karaalp ve diğer öğretim üyeleri tarafından ağırlandılar.