Filistin Gazze'den Erasmus Kapsamında Ziyaret

21.06.2022 19:54
Filistin Gazze İslam Üniversitesinden akademisyenler üniversitemizin konuğu oldular. Erasmus KA107 Projesi kapsamında Gazze islam Üniversitesi İslami İlimler Fakültesinden gelen akademisyenler üniversitemizde çeşitli temaslarda bulundular. İlk olarak İslami İlimler Fakültesi Mezuniyet Törenine katılan akademisyenler daha sonra fakülte dekanı Prof. Dr. Murat Serdar ile görüştüler. Ortaklaşa akademik çalışmalar yapılması konusunda dekan ile görüş alışverişinde bulunan akademisyenler daha sonra fakültedeki birçok akademisyen ile görüşüp fikir alışverişinde bulundular.

Ziyaretlerinin ikinci gününde ise Erasmus Ofisi ile bir araya gelen ziyaretçiler üniversitemizin Erasmus Ofisinin çalışmaları hakkında bilgi aldılar. Daha sonra ise külliyemizdeki tüm birimleri ziyaret eden akademisyenler ziyaretleri esnasında bol bol fotoğraf çektirip külliyemize olan hayranlıklarını dile getirdiler.

Ziyeretlerinin üçüncü gününde ise Stratejik Planlama Departmanından gelen idari personeller üniversitemiz Eğitim Fakültesi Kalite Yönetim Sistemi Çalışma Grubundan Dr. Öğr. Üyesi Veysel Emir Eke ile bir araya gelip görüş alışverişinde bulundular.

Ziyaretlerinin dördüncü gününde ise Tatvan'a gezmeye giden akademisyenler, beşinci günde katılım sertifikalarını alarak üniversitemizden ayrıldılar.

Ziyaret hakkında bilgilendirmede bulunan Erasmus Kurum Koordinatörümüz Öğr. Gör. Yahya Adanır şunları ifade etti; "Erasmus Programı KA107 Projesi kapsamında Filistin'in Gazze Şeridinde bulunan Gazze İslam Üniversitesinden dört öğretim üyesi ve 2 idari personeli misafir etmekten gerçekten çok memnun kaldık. Bu ziyaret esnasında sağlıklı bir ieletişim kurmamızı sağlayan ve hemen hemen her gün yanımızda olan İslami İlimler Fakültesinden özellikle Dr.Öğr.Üyesi Yusuf Aydın ile Dr.Öğr.Üyesi Osman Matpan'a,  Arş. Gör. Muhammed Bağçıvan ve diğer akademisyenler ile Eğitim Fakültesinden Dr.Öğr.Üyesi Veysel Emir Eke'ye çok teşekkür ediyorum."